Linkin Park : Hybrid Theory

2010.04.05. 16:41

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az az első bizonyos album ami felhívta az emberek figyelmét a Linkin Parkra.Az album 2000.Okt.24.-én jelent meg  Don Gilmore rendezésében.A következő évben (2001-ben) 4.8 millió darabot adtak el világszerte ez volt a legjobban eladott album akkoriban.
 
Az album :
 
Nyitásnak a Papercut-ot kapjuk, ami minden részletében nagyon paranoid.Pillatnyi átvezető után jön az One Step Closer amely, tele van fusztrációval és a hangulaton még Chester is dob egyet (ez az egyetlen szám ahol Mike nem énekel).
 
A harmadik szám a With You melyben felváltva Mike (ő ágyabban) és Chester (ő viszont mélyebben és gitár riffekel tarkítva) énekel, majd Joe rövid átvezető szkrecselése után jön a szám tetőpontja. A következő szám a Points Of Authority mely egy rap verse-vel kezdődik majd erre rájön a gitár rész és innentől Chester veszi át a fonalat,de Mike is kap néha egy kis szerepet.  
 
Az ötödik szám az albumról a  Crawling (mely a kedvenc számom). A Grammy -díjas szám Chester múltjáról és a "tehetlenségről" szól. Ezuttal Brad mellett Mike is gitárt ragadt. Ezután érkezik a Runaway, amiben gyakorlatilag Chester ordítja hogy menekülni akar. A By Myself-ben felváltva hallható az agresszív rappelés és ordítás a két énekestől.A szám elején Mike tanakodik majd Chester is beszáll a tanakodásba és nem tudják mi tévők legyenek.
 
A nyolcadik szám az album egyik legismertebb száma az In The End. Ebben a számban Mike-é a főszerep míg Chester a refrént énekli.Itt a magasabb hangok a mérvadóak. Erre érkezik a dallamos gitárral induló A Place For My Head. Csúcspontja ott kezdődik amikor Chester elkezd suttogni "You try to take the best of me " és erre jön az ordítás. Erre rögtön jön a Forgotten felelgetős része,itt főleg az MC barátunk kap főszerepet.Ez a szám egy kicsit eltér az összes többi LP számtól mivel itt mindjárt éneklésel kezdődik a szám és nem egy hosszú intróval. 
 

Ez után érkezik az első instrumentális szám a Cure For The Itch. Ezt a számot Mr.Hahn készítette.Az album végére került a legérzékibb dal a  Pushing Me Away ,mely a mély hangok (és a két gitár) ellenére érzelmes. Ez egy szám a hazugságokról.  

A bejegyzés trackback címe:

https://the-glue.blog.hu/api/trackback/id/tr341896581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása